Väriä elämän

Väriä elämän

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Koulimista ja taideostoksia

Viikonlopuksi luvattu auringonpaiste (ainakin lauantaille) sai minut tekemään überoptimistisia suunnitelmia. Olen muutoinkin oikein näppärä kirjoittelemaan mukavan stressaavia, sievästi koristeltuja to do -listoja. Jokaisen homman kohdalle tulee söpö pieni boxi, jonka voi suoriuduttuaan ruksata. Järjetöntä puuhaa... Mutta hei, jos hyvin/huonosti käy, lista on ihan relevanttia kamaa taas seuraavana viikonloppuna.

Leppäkerttu paistatteli eilen päivää lehden päällä kivikkoryhmässä.




















Lauantaina vein aamulla tytön treeneihin ja kävin ostamassa lisää taimimultaa. Sitten vain hommiin. Kasvihuonekurkut ja tomaatit pääsivät omiin koteihinsa. Uusien asumusten lattiana toimii pizza-pakkaus pitelemässä vesiä. Ja kun tulee aika aloittaa taimien karaiseminen, koko 'tarjotin' on näppärä nostaa kerralla ulos. Tätä tarkoitusta varten olen ostanut pari 'äitien tekemää' perhepitsaa tässä talven mittaan, vaikka normaalisti en kyllä eineksiin koske.

Kasvihuonekurkkua, vesimelonia, tomaatteja.
























Kasvihuonetomaattia ja amppelitomaattia.




















Olen ollut pitkään sitä mieltä, että olohuoneen peräseinälle sohvan yläpuolelle kuuluu taulu. Reilusti metrin mittainen eikä kovin korkea. Olen sivusilmällä haeskellut sopivaa ja ya yks aamu maaliskuun alkupuolella aivan täydellinen taulu sitten riipuikin työpaikkani gallerian seinällä. Täppäsin sen heti punaisella. Pian varikset kotiutuvat seinälle, näytän sitten.

Ostin myös toisen talulun - riekkoja. Ihastuin siihen. Mutta en vielä tiedä, mihin sen ripustan. Täytyy haudutella. Kerron sitten kuvan kera, kun valmista tulee.


Etelänpuoleisella nurmikolla kukkii
jo muutamia krookuksia.


Me mentiin jo nupuksi, kun aurinko lakkasi paistamasta.


 

1 kommentti:

  1. Hei!

    Kiva blogi sinulla :) Itse myös muutan kotimme villiintynyttä pihaa puutarhaksi, joten hauska lukea jonkun toisen samansuuntaisista puuhastelusta :)

    http://needle-fabric-scissors.blogspot.fi/

    VastaaPoista